utorak, 10. veljače 2015.

Moji favoriti od Balea proizvoda

U Dm-u imam puno favorita ali najomiljeniji su mi Balea i Alverde proizvodi.Cijena Je najpristupačnija a i jako su dobri.Pa počnimo od Balea favorita. :)
Prvo,ovaj kao losion za pranje lica sa pumpicom je nevjerovatan.Koristim ga kada idem na spavanje i kada se probudim.Kožu ostavlja veoma mekanom a i cijene je oko 16 kuna,malo je skuplji od ostalih Baleinih proizvoda ali je čisto okej,ovaj drugi također,mada mi je  ovaj sa pumpicom ipak malo bolji,i vi isprobajte pa ćete vidjeti.Ali oba su veoma dobra.


Zatim ovaj deodoran,meni je jako dobar.Tražila sam
nešto što nema puno štetnih stvari u sebi,i pronašla
sam to.Hodala sam Dm-om u potrazi za nekim dobrimdeodoranom,kupila sam Nivein u spreju i ovaj Balein roll on.Čisto okej dezić.Važno mi je samo da traje i da me štiti od neugodnih mirisa.

Zatim ova,kako je ja zovem čistilica,iz njihove young kolekcije.Imam 14-15 godina pa mi je potrebno nešto ovako da me štiti od prištića,i zbilja pomaže,cijena je veoma pristupačna,što je meni bitno,miris je jako dobar,kao limun/limeta,naravno na samom pakovanju piše da je od limete.Ostavlja mi kožu mekom i čistom što je po meni najvažnije.U bočici dobijete dosta i meni uvijek traje oko jedan mjesec ili dva.


 Zatim još jedno sredstvo za čišćenje lica.Ovo ima višegušću tekstruru.Miris je predivan  a i pakovanje je jako slatko.Naravno kao i svi baleini proizvodi jako je dobro.Ima tu pumpicu što mnogo olakšava stvar.Manje dođe nego u prethodnome ali meni ovaj duže traje uvijek samo jedno pritisnem pumpicu i operem lice sa onoliko koliko dođe :D
 Zatim ovaj proizvod za skidanje očne šminke.Jako je dobar,skida šminku i vodootpornu maskaru veoma lako skine ali me često peku oči nakon uporabe što je jedino što mi se ne sviđa.









Zatim ovaj šampon za volumen.Zbilja daje volumen,Ne masti mi kosu što je jako bitno.Obično mi šamponi za kosu jako maste kosu ali ovaj ne.Uglavnom,jako je dobar,daje volumen.









I to je sve što se tiče mojih favorita iz Bale-e.Naravno ima ih još puno ali nemam energije da više pišem.Od Alverde kozmetike kao i svega ostalog imam jako puno favorita,a kao što sam rekla jako sam umorna,o Alverde stvarčicama ću napraviti poseban blog.


I? Da li vam se sviđa?
Tek sam početnik.Dok se još malo uživim pisaću više i nadam se bolje,tako da....Kažite mi u komentar koji su vaši omiljeni Baleini proizvodi.Dajte mi neke savjete za blog...Hvala.









Nema komentara:

Objavi komentar